Prima pagină   |   Harta site-ului   |    Flux RSS   |   Abonare la stiri prin email   |   Contacte

   |   Text size:
     Română      English      Русский

 
 
 
 

 


Despre Noi  »  Consiliu de administrare
Consiliu de administrare

 

Nicolae Beșliu este Președintele Asociației ”MOTIVAȚIE” din Moldova, fiind unul dintre membrii fondatori ai acesteia. Încă de la fondare, timp de mai mulți ani el a făcut parte din echipa de implementare a proiectelor organizației. Nicolae Beșliu este Magistru în Asistență Socială și la moment activează în cadrul Autorităților Publice din localitatea Norwich (Marea Britanie) ca asistent social în protecția copilului. Nicolae a fost implicat in cadrul Clubului Rotary atât în Moldova, cât și în Marea Britanie ca membru de rând precum și Președinte.

Luminița Suveică este medic generalist de profesie. Ea a absolvit Universitatea de Stat de Medicină “Nicolae Testemițanu” în 1994. În 2000 a obținut specializare primară în endocrinologie și nutriție. Dna Luminița Suveică este doctor în medicină din 2007; Master în Sănătate Publică – 2009; Master în Drept Penal – 2014; Master în Management și economie în 2018; Conferențiar Universitar, expert în Sănătate Publică.
Dna Suveică a fost directoare la Direcția Sănătății a Municipiului Chișinău (2009-2013) și ex-director al Centrului de Sănătate Publică (2013-2018). Ea este Președinte ales în cadrul Clubului Rotary Chișinău pentru anii 2019-2020, membră a Asociației Femeilor de Afacere din RM, membră a Clubului Internațional al Femeilor din RM, Președinte al Asociației Lucrătorilor Medicali și Farmaciștilor din RM.
Dna Suveică este autoare a 2 monografii, 19 ghiduri, are peste 100 lucrări științifice publicate în țară și peste hotare. Este deținătoarea a 24 medalii de aur pentru Inovație în medicină.

Din decembrie 2020, Elena Rațoi activează în calitate de Ofițeră de Program în cadrul Center for International Private Enterprise (CIPE), fiind responsabilă de coordonarea unei inițiative dedicate promovării abilitării economice a femeilor. În perioada 2014-2020 a fost angajată la Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women), unde a coordonat inițiative în domeniul promovării participării politice a femeilor, integrării dimensiunii de gen în politicile publice, liderismul feminin și promovării Agendei Femeile, Pacea și Securitatea.

Elena este activistă în domeniul egalității de gen, membră a Platformei pentru Egalitate de Gen, a Coaliției pentru Incluziune și Nediscriminare și a Comitetului de Femei al Forumul European al Persoanelor cu Dizabilități (EDF).

 

Victor Koroli – director executiv al Alianței INFONET (din 2008); este licențiat în Științe Socio-umane a Facultății de Istorie și absolvent al Facultății de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași; formator, mentor, expert domenii precum accesibilizarea proceselor electorale pentru persoanele cu dizabilități, incluziunea socială, dezvoltarea comunității și a politicilor publice, drepturile omului, advocacy și participarea cetățenilor la procesele publice și decizionale, tehnologii informaționale, dezvoltarea societății civile. Din 2009 Dl Victor Koroli este director la numeroase proiecte în domeniul alegerilor incluzive și incluziunii persoanelor cu dizabilități în procesele electorale.

Mariana Țîbulac-Ciobanu – doctor în istorie, cercetător științific superior în cadrul Institutului de Istorie, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Mariana este pasionată de scriere și prezentare. Ea este autoarea a peste 35 de articole științifice și peste 50 de articole jurnalistice în care e abordată tematica persoanelor cu dizabilități. Printre publicațiile Marianei este revista „10 istorii de succes - Femei puternice cu abilități diferite” (Chișinău 2018), publicată de către Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women), precum și lucrarea  „Comunicarea cu şi despre persoanele cu dizabilităţi intelectuale. Ghid pentru Jurnalişti” (Chișinău 2012), realizată în coautorat cu Ludmila Malcoci în cadrul Programului Comunitate Incluzivă-Moldova, implementat de Asociația Keystone Human Services International Moldova. Din 2006 până în prezent, Mariana continuă să fie crainic și redactor-prezentator al revistei sonorizate „ACASĂ”, imprimată în Studioul de Înregistrări Sonore al Centrului de Informare şi Reabilitare al Asociației Nevăzătorilor din Moldova.

 Despre Noi  »  Consiliu de administrare

SUPORT IN ANGAJARE

 

HARTA ACCESIBILITĂȚII

 

CONTĂM PE SPRIJINUL ȘI IMPLICAREA DVS.

Crearea acestei rubrici are drept scop facilitarea angajării în câmpul muncii a persoanelor

cu dizabilități precum și recrutarea acestora de către potențialii angajatori.

Harta conține informații despre clădirile accesibile și neaccesibile din Republica Moldova. Pentru a afla mai multă informație, accesați rubrica Despre. Harta este modificată prin introducerea informației noi colectate de la cetățeni. Contăm pe implicarea DVS! Persoanele care primesc suport din partea Asociației nu achită pentru serviciile prestate. Deseori nu avem resursele financiare necesare penru a acoperi numărul mare de persoane care ni se adresează.
Citeşte mai mult... Citeşte mai mult... Citeşte mai mult...

 


Aceast web site a fost renovat grație suportului financiar acordat din partea Reprezentanței IM Swedish Development Partner, cu fonduri de la Sida și SMC (Consiliul Misiunii Suedeze).
IM/Sida/SMC nu împărtășește neapărat punctele de vedere și opiniile prezentate aici. Responsabilitatea aparține exclusiv autorilor.

© 2023 Asociația "MOTIVAȚIE" din Moldova   | Politica utilizare cookie și confidențialitate |  Site elaborat de WebDesign.MD
Total vizitatori unici: 845526 | Total ieri: 279 | Total azi: 223
PAGINA ÎN SUS