Prima pagină   |   Harta site-ului   |    Flux RSS   |   Abonare la stiri prin email   |   Contacte

   |   Text size:
     Română      English      Русский

 
 
 
 

 


Activități și servicii  »  Promovarea antreprenoriatului social
Asociația ”MOTIVAȚIE” din Moldova – un promotor activ al Antreprenoriatului social din țara noastră
Antreprenoriatul Social este un domeniu nou pentru Republica Moldova, dar în majoritatea țărilor dezvoltate acest domeniu funcționează eficient și soluționează diverse probleme sociale de cel puțin 10 ani. Dezvoltarea Antreprenoriatului Social depinde foarte mult de un cadru legislativ eficient.

Asociația ”MOTIVAȚIE” din Moldova (AMM) s-a implicat activ în elaborarea Proiectului de lege ce va reglementa Antreprenoriatul social în Moldova. Totodată, AMM în parteneriat cu AO “Eco-Răzeni”, a inițiat formarea Platformei de promovare a Antreprenoriatului Social, care la moment întrunește peste 100 de organizații din domeniul societății civile, instituții de stat și cele private, care promovează și agreează conceptul Antreprenoriatului social. 

Proiectul de lege vine să reglementeze dezvoltarea unor activități de antreprenoriat ce vor soluționa mai multe probleme de ordin social, atât la nivel local cât și cel național. Activitățile de antreprenoriat social vor crea locuri de muncă pentru persoane din grupuri social-vulnerabile din Moldova, oferindu-le șansa de a primi o stabilitate financiară. Mai mult ca atât, aceste activități vor permite menținerea și dezvoltarea unor servicii sociale oferite de ONG-uri, care la moment în majoritatea cazurilor sunt prestate datorită suportului financiar din partea donatorilor internaționali.

Interviu cu Igor Meriacre, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova, despre Antreprenoriatul Social (24.11.2017)Activități și servicii  »  Promovarea antreprenoriatului social

SUPORT IN ANGAJARE

 

HARTA ACCESIBILITĂȚII

 

CONTĂM PE SPRIJINUL ȘI IMPLICAREA DVS.

Crearea acestei rubrici are drept scop facilitarea angajării în câmpul muncii a persoanelor

cu dizabilități precum și recrutarea acestora de către potențialii angajatori.

Harta conține informații despre clădirile accesibile și neaccesibile din Republica Moldova. Pentru a afla mai multă informație, accesați rubrica Despre. Harta este modificată prin introducerea informației noi colectate de la cetățeni. Contăm pe implicarea DVS! Persoanele care primesc suport din partea Asociației nu achită pentru serviciile prestate. Deseori nu avem resursele financiare necesare penru a acoperi numărul mare de persoane care ni se adresează.
Citeşte mai mult... Citeşte mai mult... Citeşte mai mult...

 


Aceast web site a fost renovat grație suportului financiar acordat din partea Reprezentanței IM Swedish Development Partner, cu fonduri de la Sida și SMC (Consiliul Misiunii Suedeze).
IM/Sida/SMC nu împărtășește neapărat punctele de vedere și opiniile prezentate aici. Responsabilitatea aparține exclusiv autorilor.

© 2023 Asociația "MOTIVAȚIE" din Moldova   | Politica utilizare cookie și confidențialitate |  Site elaborat de WebDesign.MD
Total vizitatori unici: 845524 | Total ieri: 279 | Total azi: 221
PAGINA ÎN SUS